brb, förändrar världen

Min praktik börjar lida mot sitt slut insåg jag i morse. 2 månader som bara har svischat förbi. Inte för att min praktik varit stenhård, som tur är. Den har varit bra, mycket har hängt på mig. Vilket har varit både gott och ont. Jag har kunnat styra med min tid väldigt mycket själv. Vilket har varit väldigt värt. Dessa 2 månader har ägnats åt otroligt mängder av politik, åt kampen för en annorlunda värld, en bättre värld.

Jag råkade ju på rollen att bli förbundsordförande precis i början av praktiken. Hur det nu gick till. Det är grymt! Kommer bli intressanta och givande 2 år är jag helt övertygad om. Funderar dock på hur jag ska hinna med skolan sen när jag återgår dit. Har tillbringat ett antal dagar i Stockholm, och när jag är hemma så är det annan politik som gäller. Fast å andra sidan bygger jag min karriär istället för att vara i skolan. Synd bara att jag valt fel parti, och fel organisation för att tjäna pengar på det. Nej, självklart har jag valt rätt, pengar är inte allt här i världen!

Att jag dessutom har andra bollar i luften är ju grymt!One Response

  1. Sanna Says:

    Du är som mig Tobias, som har flera sidoprojekt vid sidan av och bygger och startar upp sin karriär vid sidan av studierna sen att de tyvärr påverkar och tar lite mer tid än det borde ibland är en annan femma.. haha

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.

bloglovin